tenaga makin kurang?

Assalammualikum dan selamat pagi...maaf baru dapat bersiaran...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒ sabtu ahad cuti..efa pon bercuti dari memegang laptop...kalau hand phone susah pula..fb tak leh buka and nak update blog dari hp kecil sangat kan? haha..harini ada tak yang Monday BLUES?? Hahaha...kalau isnin ja mesti bermalas-malasan sebab sabtu dan ahad cuti??kan-kan?

Orait..ada tak dekat sini kalau naik tangga ka atau belari ka..naik basikal ka dia macam tak ada tenaga ja?? letih lesu,semput gitu la?ada?ada? kalau ada...anda semua patut cuba makan chia seed..apa benda la chia seed ni?? ramai juga yang tak tahu kelebihan chia seed ni..ok macam ni :


ANAQIAH CHIA SEED


  • KUALITI YANG DIYAKINI



  • CHIA SEED Anaqah memang berkualiti gred A+++. 


Nak tau macam mana dia gred A+++ bila kita rendam dalam air dia tak ada bau, tiada rasa dan biji²nya memang cantik.


Sebab tu korang kena tau :

Kualiti chia seed  ada dua:

(1)-Premium.

(2)-Original.

๐Ÿ“ŒPremium walaupun dari mexico campuran gred.

๐Ÿ“ŒOriginal melalui proses pemilihan untuk gred terbaik.

๐Ÿ“ŒPastikan anda beli CHIASEED ANAQAH FROM MEXICO

๐Ÿ“ŒChia seed ANAQAH ni dijual online/offline (COD).

So pastikan yang ORI BARU BELI.

#sebutirsejutakhasiat


KELEBIHAN PENGGUNAANNYA??















itulah kelebihan chia seed...tak kan korang tak berminat chia seed ni? best wooo banyak kelebihan yang dapat dimanfaatkan bila makan chia seed ni tau..mesti korang tertanya-tanya berapa harga chia seed ni kan? huh nak bagi tahu ni...chia seed ni bukan RM 100,bukan RM 50 tau!!! tapi harga mampu milik..semua boleh beli...sebab harganya hanyalah :


berminat tak?berminat tak? kalau teringin boleh whatshapp sis 0134294786  like PAGE OR Pm  FB sis ok??





No comments: